chceš
Chceš vidět
Ale nic necítit
Plakat perly
Mezi rty
Tušit růži
Chceš věřit
Že neumřeš
Nechat se unést
Líným davem
Do stínu
Chceš usnout
Na povel
Dusit se
Pomalu
Prachovým peřím
Chceš snít
Až do rána
Přeslechnout
Kohoutí
Nabodnutí
Chceš přinést
Oběť
Jenomže
Svět o ní
Nestojí
Přečteno 214x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, šerý, paradoxy, Sstano, Frr, J's ..
Komentáře (2)
Komentujících (2)