Ráno.
Ráno dáš mi pusu?
Prosím.
Jsem v klusu.
Čekám na ní
i na znamení.
Ať smutno není.
Je ráno a já v očekávání.
Líbej mě v okamžení.
Je krásně a já pro Tebe
zas štěstím máčím básně.
Už líbej něžně.
Ještě schovám se pod deku.
A budu dýchat sílu okamžiku
i doteku.
Věř mi, ráno má chuť povzdechu.
Přečteno 147x
Tipy 14
Poslední tipující: Amonasr, vůně mraků, Achilleus Naso, Jeněcovevzduchukrásného, kaše, Psavec, Vivien, Jan Kacíř, paradoxy, praetorian, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)