Anotace: Tady je čistý papír a bezmocná ruka horká a oteklá tak jako celé tělo.
Sbírka: Vzdoromládí
Nikdy se mi nepodařilo zjistit,
jakým písmem se mají psát básně.
je to věčná choroba hledání a přání
v posledních paprscích slunce a dne.
Stvořil jsem postavu autora -
víceméně dokonalou.
Zbývá jen maličkost:
Stvořit jeho dílo.
9.3.1986