Tyhle stránky, Vy a já..
Anotace: Cítim to tak...ikdyž možná je to jinak.
Čtu si tady vaše řádky,
tak hezké jako nikdy.
Sem tu chvíli,přesto
mi to přirostlo k srdci.
Jen je škoda, že s některými z vás
se spojit nemůžu,
že mladá sem,
a nevím, zda něco zmůžu.
Vaš krásné básně, povídky či úvahy si čtu,
cítím, že pouhým začátečníkem být můžu..
Pochybuju, že zájem seznámit se se mnou byste měli,
pokecat s takovim puberťákem na úrovni.
Je mi to často líto a bojim se.
že vy se mi za mladost vysmějete,
že životu Vám starším rozumět nemůžu,
že pohrdnete mým citem k tomu všemu...!!
Komentáře (3)
Komentujících (3)