Prstíky ve vlasech
vítr Tě čechrá
Vlasy Ti vlají
vítr Tě lechtá.
Jak mu to závidím
celou Tě hladit
Snad Ti to nebude
květinko vadit.
Dělat ty prstíky
něžně Tě hladit.
Někdy jak tornádo
jindy jak vánek
Na víčka Tvoje
přinášet spánek.
Polibek do vlasů,
na ňadra dát.
A večer při svíčkách
něžně Tě hřát.
~☆~
Hezké a něžné. Jsem ráda, že mohu chválit jako první. Zdraví Daniela z Prahy
30.07.2021 18:31:22 | danaska