Vnímat Tvé touhy
plnit Tvá přání.
Něžnou ty byla
bys pro mě paní.
S Tebou pak prožít
dobré i zlé
Útrapy nocí
i krásy dne.
Plnit Tvá přání
možnost mít žít.
Po Tobě toužím
dovol mi snít
~☆~
líbí!
17.08.2021 10:56:27 | Pittoresque
Děkuji :-))
17.08.2021 10:59:39 | Protos1182
Bezva.
31.07.2021 01:06:57 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?