Těm co jsou v nemocnici.
Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021/nejen pro Dejvise/
Posílám pozdravení.
Ať urychlí se hojení.
Těžké je churavění.
Prosím Boha o podpoření.
Ať je dobré požehnání
tam a tam.
Všechny slova jsou málo.
Jen pár řádek
srdce nadýchalo.
Bože, vyslyš modlitbu
a v uzdravení tužbu.
A dej všem,
co rádi máme jiskru
a naději,
že rány se zhojí
v Tvém jménu
a v Tvém ladění.
Tak nechám už slov
a přijď Ty
a hřej , že jsi.
Pane a čiň zázraky.
Přečteno 184x
Tipy 7
Poslední tipující: Básník Karel, Dejvis, Frr, Amonasr, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (2)
Komentujících (2)