Anotace: ....
Vracím se do říše snů
anděla si z hlavy vytluču
s posledním dotykem noci
báseň se mění...
v sobě si zhasnu
stejně neuteču...
slova jsou v prázdnotě bez pomoci
jen život je,jen život se změní.
hezký...
05.08.2021 19:24:11 | vůně mraků
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?