Copak Tě trápívá
Drndo má rozmilá?
Na ústa úsměv Ti
vrátit zas chci.
Nakoupit květiny
skleničku vína.
Pro Tebe abys
veselá zas byla.
Pro úsměv od Tebe
breb všechno dát.
Trápení Tvoje
přál bych si znát.
Proč asi myslíš si
že Tebe mám rád.
Na mě to, řekla jsi
velmi je znát.
~☆~
Mně se líbí hlavně to tvé oslovení Drndo :) Romantické úsměvné texty mě nenechají chladným :)
05.08.2021 21:28:30 | Ray Magini