Kosí pocit
Když jaro je tu
a slunko
svítí
já mám takový
kosí
pocit
Když jarní větřík
fouká
v kvítí
já prostě mám
kosí
pocit
Vítr mi jemně
vlasy
víská
já v hlavě mám
kosí
pocit
Snad každý pták
ve větvích
píská
však já dobře znám
kosí
pocit
Já chci flétnu vzít
být blízko
nebi
proto, že mám
kosí
pocit
Na okně sedím
a „teví,
teví“
do větru hrám
mám kosí
pocit!
Komentáře (2)
Komentujících (2)