Sbírka: Vzdoromládí
Mimo všechny meze imaginace
Mimo všechny názory a spílání
Zavalen záchvatem nesmyslné práce
Pozoruji zpomalené stmívání
Ano hrozba kapky sladce
Promlouvá k mému snění
Není na prošlapané kladce
Sladké zmámené lhaní
Tatranky, Horalky,Římanky,
Svlečení, Nahé, Nehodné.
Říkanky,
Říkanky,
Říkanky - Těhotné.
25.3.1986