Myšlenky na nádraží.
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Stojím na nádraží.
Kde můj vlak vězí?
Můj život není černou věží.
Víra mě střeží.
Má cesta je přežít.
A jít a v duši šrámy opravit.
Tak prosím verš,
ať něžná slova podá.
Nebo přijde moudrá sova.
Já nevím, úsměv vypůjčím
si od kočiček.
S nimi vyléčím
svůj věčný zármutek.
A uklidím se u kytek.
Vyklepu směs
a zabarvím věty.
Namaluji lásku
a vytvořím obraz
na zakázku.
Víš to Ty?
Přečteno 186x
Tipy 19
Poslední tipující: Iva Husárková, Dejvis, Achilleus Naso, Květka Š., Fil, Amonasr, Psavec, Frr, paradoxy, kudlankaW, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)