Stojí strom
stojí sám.
Jen tráva, mech
vůkol něho roste.
Tiše listy šumí
vždyť je to tak prosté.
Nejsem strom
však asi stojím sám.
O strom se opřít
nebýt chvilku sám.
Usnout
i v bolesti být sám.
Stromy mají krásnou duši.
10.08.2021 04:04:29 | mkinka
Ale jen málo který vydrží, co mám uvnitř
10.08.2021 04:23:44 | Protos1182
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?