Anotace: Cesty osudu
Nemůžeš mě mít
a přeci bys mě chtěla.
Tvé sny já znám
ta propletená těla.
Bdíme po nocích
a hledáme k sobě cestu.
Já, odsouzený zloděj
co chce utéct trestu.
Už dlouho se známe
skrz písmenka co hladí.
Dvě ruce co se nedotkly
jedna hřeje a druhá chladí.
Cestičky osudu občas zvláštně se míjí,
snad někdy protnou se na malou chvíli...
Hezký den, Eru
12.08.2021 14:45:26 | Emily Říhová
I tak tomu někdy. Citové pilířky virtuálního mostu, mezi dvěma nerozhodnými. Snad tedy si jen přát, pod mostem čirý tok...
Cesty osudu. Jsi vnímaví Eru*
10.08.2021 12:31:58 | šerý