Anotace: Plno lidí tohle zná, ale nepřizná si to.
Není toho moc, co vzal jsem ti pro svou lásku.
Tvé iluze a sny, se lstí splétal do provázků.
Jak pavouk já utkal pevné sítě.
Každé to vlákno křičí "lásko chci tě"
A ty, naivní muška věříš každému mému slovu.
Nechceš si připustit, jak moc ublížit ti mohu.
Že vyrvu tvé srdce a s úsměvem znalce.
Přichystám si večer, kus krvavého žvance.
No tedy! Vyznívá to málem, jako satanské verše, nebo pikantním duchem markýze de Sade.
O uchvácení duše... až mrazivé.
12.08.2021 08:37:20 | šerý