A rybičky jsou taky fajn:) Veselá
13.08.2021 11:43:46 | Dejvis
Jsem ráda, že se líbí. Základ vznikl nejprve při cestě, kde byl nádherný šnek a tak trochu si se mnou povídal.
Pak jsem tu básničku dopracovala.
Ono je to také taková nostalgie. Začínala jsem tu s básničkou také o šnekovi, ta byla moje první vložená.
Teď když se na ní podívám tak patří mezi nejčtenější a mám z toho radost.
A ryby také mám někde o nich v zápiskách báseň. Vyhledám a později založím.
A nebo nějakou vymyslím. Každé téma vítám.
Tady je i o rybáři psaná po setkání s rybářem.
13.08.2021 12:48:52 | mkinka
tuhle jsem dva pozorovala z okna, a to by člověk nevěřil, jak jsou ve skutečnosti rychlí:D
co je horší, všude je zas plno plzáků... snažím se vydumat způsob, jak je humánně přesvědčit, aby chodili žrát jinam...:)
:*
12.08.2021 16:47:55 | Sonnador