Den už zbledl, slunce spadlo za domy,
dál však kráčím ulicemi – bezcílně,
a začíná už chladno být, jdu a nevím kam,
jako bych neměl kde snít, kol nic nevnímám,
snad přestanu někdy jen tak jít
a zastavím se, zašlápnu nedopalek do hlíny
a řeknu si: ,,Tak tady chci být.“
Tady snít, žít i zemřít...