Na houpačce u bazénu
Anotace: Hádanka pro děti
Vyšitý den ... jak na koupání
Domek si nese a ten ho chrání
Na nose tykadla a na nich oči
K večeru hladový ... si pro něco skočí
Divně se posouvá ... noha bosá
Utíká do stínu ... tam kde je rosa
Denně mu vytýkám a TO sprostě
V zahradě sežere ... všechno co roste
Například z květiny ...zbyde jen kolík
Po dešti zjistíte, že je jich tolik
Nakreslit na zemi ... umí i čáry
V kuchyni francouzské ... se na ně smáli
Přečteno 205x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Jarunka, Eru Alonnar, Dejvis, Protos1182, kikin87, Roser, kudlankaW, Iva Husárková, šerý, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)