Úplněk
proč pláče vlk
když měsíc se kulatí
ve vlčím kabátě spoután
s hlavou vzhůru
hledí ke hvězdám
snad steskem
se souží
pláče zdlouhavě něžně
svůj stesk tristní
temně erotický
jako by hladil v lese
kmeny stromů
balvany v mechu spící
ozvěna mlčí
ticho bolí
tma vášní voní
Přečteno 259x
Tipy 20
Poslední tipující: Fil, Amonasr, Pittoresque, ccigg, kaše, Iva Husárková, šerý, Roser, Marten, kudlankaW, ...
Komentáře (9)
Komentujících (6)