Cent soixante- trois
V pokoji 163
v luxusním hotelu,
koupu se ve vaně
plné pěny...
Můj muž sedí
vedle v místnosti
na krásném kanapi
a čte si noviny
Wagnerova hudba
zní všude
Jsem konečně
šťastná...
Trochu mě
však mrzí
ti zastřelení
lidé v bance,
jenž museli padnout
pro naše štěstí
v pokoji 163
luxusního hotelu...
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Robert Thomas, Who cares a lot
Komentáře (2)
Komentujících (2)