Vyšlo slunce
zrodil se den.
Mysl tak další
Mohla začít snít.
Jak roste slunce
vzbouzí se den.
Pak sny se zvolna
začnou měnit v čin.
Vůle se naplňuje
touha ta žít.
O věcech krásných
i ve dne snít
Den zrodu oslavit
přání i sny plnit.
Dort v klidu zakrojit
při chuti jeho snít.
~☆~
Život, je plný snů, zázraků, ale i osklivých chvil proto, aby si každý mohl užít tu krásu. Diky moc, to potěší:0)
17.08.2021 11:33:52 | Protos1182