Vše co se děje
vnitřní řád svůj má.
Tak jako den jeden
nemohou být dva.
Tak slunce svítí
jindy zas je tma.
Občas tak se stane
Že potkají se dva.
Třeba jen vedle
nebo jen za ruku
Jsou těžké chvíle
stát vedle po boku.
Volnosti dnů
touh vlastních a snů.
Dělit se dílem
těšit se z dnů
~~~☆~~~