Anotace: ...
daroval jsem krevní plazmu
když ji nesli v sáčku pryč
rozbušilo se mi srdce
popadl mne zvláštní chtíč
zamiloval jsem se do ní
mrkla na mě
krásná, něžná
jantarová
ještě vlažná
vraťte mi ji
miluji ji
nedělejte
ze mě blázna
chci s ní prožít
celý život
navždy spolu
já a plazma
koupím pro ni
starší ranč
budem chovat
fjordské koně
proto prosím
naposledy
naperte ji
zpátky do mě