Na skále nad lesem,
tom tichu lesním.
Na západ slunce
zvolna se těším.
S fotkou tam sedím
nejsem tam sám
Zrcadlu duše
cestu tak otvírám.
Sedím, je ticho
Jen šelest se z větví ozývá.
Slunce již zapadá, oblohu barví
krásně tak do ruda.
Sedím, jsem i nejsem sám
samotu lesní, tiše tu uvítám.
Ticho a klid, snít, ale žít ...
~~~~~~☆~~~~~~