Děkuji mnohokrát =D Jo, bylo by moc fajn poznat svého strážného anděla "osobně" (I když v tomhle dílku si dovolím mírné pochyby, jestli byl strážný...=D nevadí.Ale anděl to byl...Navíc...I nejlepší přítel nám může zasadit poslední ránu.)
16.03.2007 14:36:00 | Milady
souhlasím s ejwem jinak k básni je pěkná taky bych chtěla poznat svého andílka
16.03.2007 14:28:00 | whiolet
Asi by jsem vážně měla psát trochu kratší věci =D ale tak...Jestli to někomu bude stát za přečtení, tak si to přečte celé.
16.03.2007 14:01:00 | Milady
pěkné básně, ale doporučoval bych psát něco kratšího- mnoho lidí totiž delší díla ani nečte a to je škoda.
15.03.2007 21:36:00 | ejwo