V okolí už vídáš podzimní stopy
vím, je jeden z těch okamžiků, kdy smíš zapomenout
a najednou jako bys uvěřil v odcházení a existenci zbytečných věcí
právě tehdy
na dně kapsy modrého kabátu nahmatám teplo ze zmuchlaných peřin, holubí pírko a vzkaz:
sbalit kufry
smést tvoje oči z nábytku
a zamknout.