Nijaká
Prstem kreslím hieroglyfy
V louži vody pod vanou
A doufám, že jako kdysi
Světlé chvilky nastanou
Na mýtině s muchomůrkou
Zatančím si dupáka
Ignorujíc to, že láska
Je taková nijaká
Budu svítit, budu topit
Dveře okna dokořán
Dneska v noci úplněk je
I tak budem každý sám
Komentáře (4)
Komentujících (4)