Anotace: ...
prsatá bludička
ta jiskra divoká
slepá je ulička
tam si mám počkat
..
pije a tančí
líbá se se mnou
přítomnost samčí
chce se mi zhebnout
...se tí nedívím. Z těch obav, že to že být teď... naposled.
22.08.2021 00:07:24 | šerý
"básnicky" řečeno, jinak se mi zhebnout ještě nechce ;-)
22.08.2021 10:53:38 | Yry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?