Nebe je smutné,
slzy dolů padají
ale nepovídej
nevidíš že prší?
Potvůrky,
pleskají do kytek
do listí stromů
a do deštníků
dupají po střechách
aut,vlaků,domů,chat
i zahradních altánků
a umtata,umtata
dělají muziku
pak stečou do země
okapovou rourou
ani jim nevadí
že podniknou
cestu tak dlouhou.
Někde uplakánky
do kádí pod okapem
"žbluňk" padají
až bude v létě sucho
zahrádky zalijí.
To potom všechno
roste jak z vody
na zahrádce máme
zeleninové a jiné hody.
Ano...i jahody.
A že je všechno od bláta?
Šup do vody vykoupat
um ta tá...ta tá....
~~~~~~~
Pěkná deštivka s muzikou
a foto znám, je z festivalu v Českých Budějovicích,
teď v sobotu byl opět,
ale zase i střídavě s deštěm bylo :). Krásná veselá..od TEBE jako vždy..letí pozdravení a úsměv.
29.08.2021 21:38:41 | jenommarie