Maska
Anotace: Popis vlastností, které bohužel má spousta lidí. :-)
Maska, přirozená součást člověka.
Nasazuješ si ji a tím zakrýváš své slzy.
Nosíš ji a tím měníš své činy.
Když ji máš, tak absolutně nevnímáš.
Neslyšíš, nevidíš, co je správné.
Nemáš cíle stanovené v této chvíli žádné.
Podřizuješ se masce a kritiku neseš velmi těžce.
Večer masku odkládáš a neklidnému spánku se oddáváš.
Ráno, když budík Ti na stolku zazvoní, věe se v realitu přemění.
Přestáváš žít ten krásný sen a vyndáváš masku ze stolku ven.
Dáváš si ji na obličej a očekáváš skvělý dnešní úděl.
Myšlenky nové vr své mysli nacházíš a po další masce se sháníš.
Je to pro jistotu, aby si předešel možnému bankrotu.
Nemůžeš připustit neúspěch a raději svou přirozenost riskuješ.
Maska je přece lepší - ta rány nikdy nezhorší, jen potěšení a lichotky přináší.
Není čeho se s maskou bát, všechno je s ní lepší na stokrát.
Komentáře (0)