máš rád svůj život kerýmu nerozumíš
a to ti musí stačit
musíš dělat
tak dělej
.
nevím co je na tom dobrýho
ale zkus to
hledej to co hledáš
ikdyž To poznání
bude nejspíš zaheslovaný
a nenechá se rušit
Víš a znáš
že uvnitř myšlenek
se někdy na tu kolotočovou dráhu těžce leze
kdo by to občas neznal
ono se zadaří
máš neomezenou vstupenku..
heslo možná ani žádné nepotřebuješ
Pěkné dny milý Yry.:)
29.08.2021 07:16:48 | jenommarie