~~~~ Na první,taky lásku jsou krásné vzpomínky na prstech za kačku byly dva z pouti prstýnky v obyčejném kroužku sklíčka barevná a za ně z mého copánku darovaná mašle růžová.
To byla láska ta ještě ze školky já byla zlatovláska on mi půjčoval pastelky. A potom ve škole první,druhá i třída třetí jsme v jednom kole ty dva prstýnky se někde ztratí. A kde je hledat po letech v krabici s knoflíky? Tam už dávno nejsou ty krásné za kačku prstýnky.
Dávno je odnes čas stejně jako zlatovlásčin ten zlatý vlas… /a na šediny se mašle nehodí/
A já si teď uvědomila, kolik jsem jich jako děvčátko měla, a žádný si neuchovala, ach jo. Musím k rodičům na půdu, zda se něco nenajde ještě ... Pěkná.