Na louce stojíš
vůni květů vnímáš.
Na hory v dálce
toužebně se díváš.
Jdeš cestou necestou
již stoupáš štítem skal.
Hřebenu dosáhneš,
a koukáš kudy dál.
Vpravo, vlevo, vpřed
hřebenů zdvíhá se celý svět.
Nádech, a jde se zase vpřed
na krásnou louku zas pohledět.
Že svaly bolí, dochází dech?
Ta louka stojí za každý vzdech.
Nádech, a zase o krok dál
ta louka horská, z nebe je dar.
Květiny voní,
potok tu chladí
A vzduch je čistý
v duši je klid.
~☆~
Mám ještě v čerstvé paměti " hřebenovky" v horách, tak jsem si teď s povzdechem jen šeptla ach jo, chci tam zas. Máš to opravdu pocitově věrohodné.
28.08.2021 09:26:27 | Vivien