vidění první: (tak trochu pivní)
=========================
ty vole já jsem najednou umřel
a to mě fakt nebaví
nestačil jsem za sebou ani zavřít dveře
a ty už se zase chechtáš jakoby se nechumelilo
ale pozor
vono přišlo ještě
vidění druhé: (německy ruhe)
========================
nesměj se to nebyla žádná prdel
byl jsem v ňáký roklině
povlečený vodopádem
kterej za velkýho kraválu
padal namachrovaně z ohromný vejšky
dolů do rokle
no a tam vidim sám sebe
jak se drbu až do krve v tý vodě
jako ty indové v ganze
ty vole ty už se zase směješ
ale co když je to svědomí
to je pravda to taky vobčas smrdí
ale radši počkáme na vidění třetí
Když kotliny zahryzaných myšlenek rozproudíš.. někdy sám sobě k údivu :)
29.08.2021 07:10:15 | jenommarie