Pozdravení
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Pozdravení z vlaku zasílám.
Cestuji a myšlenkou se usmívám.
Ty myšlenky jako miminko pochovám.
Žít v skrytu duše drahokam.
Zastavení a sebe uzdravení přijímám.
Jedna báseň půjde po kolejích
do dalekých tratí.
Všichni jsme děti.
Víra v nekonečno letí.
Kosmické slunce,
ať dobře je Ti.
Znáš nejedno tisíciletí.
Více významů
neposkládám ve věty.
Myšlenka silnější
jako dráha komety.
Nepotkali jsme se dříve?
Já a Ty.
Vybočuji .
Dělám přelety.
Potkala mě duha.
Výbuch krásných emocí.
Tak putuje báseň
a má cíl,
co v nebi můj výkres duše
tiše a tiše zachytil.
Možná ze mě mluví víla z víl.
Vlak zastavil.
Poříčany.
Vystupuji. Vím.
A z duše báseň připravím.
Dám mír.
Úsměv i teplo zřím.
Líbám slova.
Smím a smím.
Přečteno 151x
Tipy 12
Poslední tipující: Fialový metal, Amonasr, Linna, Protos1182, Psavec, Medved23, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)