Hledání
Anotace: Když si sám,tak je to vždy o ničem a dobrých přátel je dneska fakt málo
1. Je velmi těžké začínat sám,
je velmi těžké dotknout se druhé strany břehu,
je velmi těžké postavit chrám,
ke svému úsilí potřebuješ podporu a něhu.
2. Nemáš-li čistou mysl a jemnou duši,
nemáš-li úsměv ve tváři,
pak ostatní ví nebo aspoň tuší,
že to co děláš není pravou září.
3. Chceš-li si splnit svoje sny,
tak zahoď starosti za hlavu,
prožiješ neskutečné dny,
chce to však velkou odvahu.
4. Zrada se těžko odpouští a hodně bolí,
často máš strach z kroku do neznáma,
bojíš se,že když budeš milovat,tak tě to skolí,
nový vztah nemusí být opět rána.
Komentáře (0)