Slovo.
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Stačí málo,
aby hřálo.
Jen krůček.
Bez pláče.
Kus malého koláče.
Třeba i sušenka z lásky.
Pohladí vlásky.
Den u své kočky.
Úsměv mezi vrátky.
Žal má zátky.
Přeji šťastné pátky.
Je srpen a málo slunce.
Tak mávám paprsky
mezi řádky.
Ať den není vratký
a má správná kolečka.
Do dne posílá pusu
vaše Jituška.
Občas hraje si jako maličká.
Přitulená kočička.
Jejda!
Ať zahřeje básnička
a je z ní radost maličká.
Slovo kočičí
i trochu holčičí
hladí a je přející.
Smějte se,
i když není radost na líci,
vnitřní radost
dodá vše plnými krajíci.
Přečteno 199x
Tipy 15
Poslední tipující: Dejvis, Fialový metal, Aida, Tessa98, Frr, Amonasr, Psavec, paradoxy, blues, Protos1182, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)