Jak krásné je Svítání
nový den v něm-vše znovu začíná
naději můžeš mít
že vše co má-přijde
a s ním poznání i klid
S pokorou klaním se Stvoření
vždyť jenom blázen nevěří
že v přírodě je jasný řád
i po horkém dni
přijde noční chlad
Voní-jak krásně voní mokrá zem
cítím vůně-vím, že živa jsem
a s vláhou všechno ožívá
i duši dej pít
ať i ona zazpívá
Hlubokým dechem prociť chvíli svou
Tvůj dech je Tvoji zárukou
že po něm přijde další zas
Dej pozor však
ať příliš nespěcháš
S Nadějí vítám Svítání
https://www.youtube.com/watch?v=8WVXk0Gz66E
Moc se mi líbí, a když jsem klikla na odkaz a zjistila, že přesně tento odkaz poslouchávám a dokonce i přemýšlela ho dát do některé z mých dalších básní, no prostě ST bez zaváhání.
31.08.2021 09:28:41 | Vivien
krásná...
31.08.2021 08:40:12 | Sonnador