Je něco, co nemělo by být,
Proč
Nevím, dá se to pochopit?
Stalo se
Proč vedle jiných být
Touha, cit
nedá se pochopit.
Obraz, vůně, vše
Příjemné krásy, dne.
Bolest i touha
Všechno je dar.
Milovat
Láska není zmar.
Krásná jsi.
~
a krásná je tahle Tvá báseň...ST
01.09.2021 08:43:34 | Sonnador