ostýchám se ji oslovit
den co den sedává
tam na lavičce u kašny
sama a rozcuchaná
v pomačkaných šatech
pozval bych ji na večeři
na pivo a párek
pak bychom šli na vycházku
po rozkvetlých alejích
nebo městských hřbitovech
ale stále chodím okolo
a dělám že něco hledám
a sbírám vajgly (dobytek)
stejně by se mnou asi
nikam nechtěla jít...
No tedy, to jsou věci. Jít z dívkou na rande... na párek s chlebem? To otřese i nevkusným... webem!
Usmívám se a pobavils.*
01.09.2021 16:06:20 | šerý