Anotace: ...
přišel za ní
poprosil ji o číslo
chvíli na oko
váhala
řekla ať náhodně
vytočí číslo
třeba se trefíš
ha ha ha
pravděpodobnost
1 ku 318 985 528 604 568 297
trefil se
Nieeeee....neveriiiiiim :-P
26.09.2021 16:26:06 | gallatea
Tak to osud zaperlil. Jen ať ten "sekt" nevyprchá!*
01.09.2021 16:36:57 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?