Vánek co chladí,
dotek, co hřeje.
Teplá je dlaň
srdce se směje.
Pro dobré, pro zlé
tak tady být.
Potěšit, pohladit
ať je mu líp.
Jak vrba naslouchat
co víc si tak přát?
Pofoukat, pohladit
hezké vše dát.
~☆~
Hezké.
02.09.2021 08:19:33 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?