Anotace: za tohle může @blues a ta muzika, co mi na ni poslal odkaz :-)
Sbírka: Temný rytíř
Po ledové noci vzchází nový den
Snad podzim už svá kouzla chystá
Motýli zalezli si zpátky do kukel
A z letních lásek jenom popel zbývá
Prý rozum musí vládu zas si vzít
A nohy na zem pevně staví
Teď pustit musíš, co nemůžeš mít
Smutek snad sklenka whisky spraví
K praskání ohně zazní smutné blues
Sladkobol rozlije se v žilách
Další noc nějak přežít zkus
V ní shoří ten, o kterém jsi snila
Letní lásky se zdobí
padajícím listem šťastných "JAVORŮ"
jehlicemi vzrostlých "BOROVIC"
okvětím fialových "OCŮNŮ"
stříbrnou nití "PAVUČIN"
Tak zůstaň ... ještě NÁS čeká
"BABÍ PODZIM"
A promiň :-)
VFM
02.09.2021 13:59:13 | Fialový metal
Překrásný obraz vykreslil's
Leč roucho tkané z pavučin
Nesnese chlad podzimního rána
To babí je už z léta jenom stín
A k dlouhé zimě zase hledím sama
03.09.2021 08:02:47 | Lexi
Blues má mé díky za inspiraci! a ty za báseň, skvělá ST
02.09.2021 11:59:04 | Sonnador