Babka v lese
Anotace: Když se člověk lekne.
Lekla se babka lasičky,
zrovna když našla houbičky,
vyjekla jenom proklatě,
potom si sáhla na gatě.
Mokrá skvrna vpředu, vzadu,
tohle není pro parádu,
zle se babka zatvářila,
domu ihned vyrazila.
Nehodu těžko ukrývat,
děda se bude usmívat,
posměch však rázně zakáže,
košík hub mu hned ukáže.
Přečteno 189x
Tipy 17
Poslední tipující: Amonasr, kudlankaW, jenommarie, šerý, Fialový metal, Protos1182, mkinka, Fil, J's .., paradoxy, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)