Uvnitř v hrudi, srdce tluče.
Teplo dává, život, dar
Krásou občas vynechává
stále by se někdo smál
Smích a srdce, krásný dar
na slunci tam, kdo se hřál.
Zlato, , nádech fialek
zatají se chvilku dech. .
Chybí srdce jeden stah,
mysl našla další práh.
Nádech vůně, a pak smích
Je to nebo není hřích?
smát se
mít rád
Dávat
I trochu brát?
~
~☆~
ty jsi čímdál hezčí... krása! ST
03.09.2021 12:42:17 | Sonnador
Moc krásně jsi napsal.
03.09.2021 10:38:51 | mkinka
Pocity jsou pocity...
03.09.2021 10:44:49 | Protos1182