Od Tatier k Dunaju
niektorí chlapy
na ne nemajú
A preto radšej píšu
a čítajú...
Nazdratie...
19.03.2007 12:16:00 | džemo
Moc krasne, basnicka , jako vystrizená a jemna slovencina podtrhuje jeji krasu.
17.03.2007 09:57:00 | carodejka
Mezi Svitavou a Svratkou
fešné dívky v plné zbroji,
dnes jsou oblečeny v kroji,
veselé se hody strojí
Já bez vlasů, se šedou bradkou
ve víru inspirací zdroji
co zrak nenechá na pokoji
zapomněl jsem ženu svoji
mezi Svitavou a Svratkou
:o) J.C.s
16.03.2007 21:12:00 | j.c.
moc pekna basnicka..hodne lidi je tu ma pekny..furt s evopakuju:D...proto 100%..libi s emi to...
a diky za hodnoceni me basnicky..vazim si toho..diky
16.03.2007 14:46:00 | embryo v hlave