Posouvat limity
jít stále v před.
To, co chceš dokážeš
né tŕeba hned.
Vůle a ochota
podstoupit nemožné.
Cosi tam v nitru
v tobě se rozhode.
Může být krásně,
i když všechno bolí.
Bolest se přežene
je jako odpuštění.
Všechno má smysl
a proto být,.
Do dálky hledět
né v kobce žít.
Mít cíl
Mít chuť
Klidně jít
Zahodit stud.
~
~☆~