Dokeky prstů pronikla do snů,
dechem svým okouzlila.
Aureola vlasů, barva v větru
pohledem svým mě uhranula.
Pohledy, doteky můzy v snu.
Podobny nádhernému dnu.
Obloha, země, slunce žár
můza má svůj krásný dar.
Dát chuť
Touhu
Cit
~☆~