Zdravím vás kluci na vozíku.
Anotace: Z milované sbírky Pro vozíčkáře 2021.
Dobré ráno do Primoštenu.
Krásné ráno kousek za Ostravu.
Hezké probuzení i do Olomouce.
Jsem spisovatelka vaše,
co o vás píše.
Jste součástí mojí rodiny,
úsměv mezi stránky je vložený.
Vy mě znáte, moje kostrbaté
množiny.
Jsem pořád svá
a lovím úsměv nádherný.
Hodně jsem se od vás naučila.
Radost v struny nasbírala.
Své já s vámi pohladila.
Jeden z vás,
kousek od Primoštenu
česky se naučil,
abych mu rozuměla.
Ten druhý,
bojuje s roztroušenou sklerózou
už desátý rok
a tak dělám svým psaním k němu skok.
A třetí založen je v knize mého života,
kde velká je jeho dobrota.
A tak krásný den
do vozíků klukům, holkám
a všem.
Šak šici jsme jedna rodina.
Přátelství krásná dědina.
Ta da da.
Vaše Jituna.
Přečteno 165x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Dejvis, Nikita44, Frr, Achilleus Naso, Psavec, Fialový metal
Komentáře (6)
Komentujících (4)