Slunce
prosvítá něžně mlhou
Vytváří
barevné proudy duhou.
Prostírá v mlze
přízračný jas.
Duha se zrcadlí
v každém tak z nás.
Vyber si barvu:
"fialovou mám"
Magii duhy
nevnímám sám.
Barevné vlasy
prostorem září.
Barevné nitky
hladí Tě v tváři.
Jsem mlha,
TY slunce.
Barevné kreslíme
zahrady, kopce.
Barvy
Žádná šeď
Vyber si svojí
Klidně hned teď.
~☆~